Dålig uppdatering!

Ojoj sämsta uppdateringen hittills..Och självklart ska det inte få bli såhär igen! Gossip Girls is back haha ;).
Så ska väll gå igenom lite snabbt vad som hänt i bloggvärlden under dom här 4-5 dagarna!
♦ Dessie och paow = vänner igen! Ja vad ska man säga egentligen? Förstod detta..Men förstår samtidigt inte hur man kan sitta kvällen innan och snacka skit om sin "bästavän", t.e.x paow skriver jätte elaka saker om Dessies mamma, och dessie försvarar sig med att Paows pappa är otrevlig, och dom snackar om killar, tuttar och allt möjligt bara för att såra den andra.. Usch tycker personligen det är tråkigt att 2 folks bloggar kan förstöra en vänskap!
Men men värkar som PAOW&Dessie is back, iallafall för en vecka elr så.
♦Amir (Gaybloggen) har blivit Hemlös!!
Undrar vad han gjort som är så
hemskt att han blivit utkastad ur sitt egna hem?
Fast det kan ju vara i princip vad som helst, bråk,
hans mamma karnske inte vill försöja honom längre
(han får ju bloggpengar) elr ja något annat. Elr är
det karnske ett blogg-pr? nää.. hoppas att har lite
vett att inte ljuga om en sån sak..!


♦Paow, Amir, Steffi! Vad har hänt? Värkar som alla 3 har haft något tjaffs med vardera. No Super blonde trio more? hm.. Dom har ju erkänt själva att det har varit tjaffs men att dom inte är ovänner. men Paow har ju dessie nu så det karnske kommer förändras? Och Amir har Kissie igen.. The old is back to. Den som lever får se ;)


Designer! Både Kissie och Paow har hunnit byta! Hiss elr diss?.
Måste nog säga att Paows är diss, den känns ju jätte tråkig nu? Och kissies design var jag inte så förtjust i förrut så den här får iallafall Hissen denna gång!  Vad tycker ni? =)


♦Och roligaste nyheten (som många säkert redan sätt för ett tag sen) som har hänt! Stina-Lee har fått sin efterlängtade dotter!

GRATTIS GRATTIS! Mayia ska dottern heta som kom den 22 september. Första stobloggaren som får ett barn, hur många till tror ni hänger på baby-bomen? en liten Nils&bella dotter&son elr varför inte en Kiss(ie)-unge?


Ja det här var väll bara lite av det som har hänt under dagarna, men vi är tillbaka nu och körs som vanligt! :)
xoxo Gossip Girls

Vilken förändring!

Haha hon pratar om muffins.. och kolla hennes strumpor, någon som känner igen henne?



Blondinbellas nya design!

Allas vår kära Blondinbella har äntligen bytt design!
Men frågan är ju bara om den nya är hiss elr diss?
Jag tycker hennes gamla header inte alls var nå fin, den nya är väll inte i toppklass heller, men jag tycker ändå den är mycket bättre.
Fast det är tråkigt att kalla henne blondinbella nu, det sista av det blonda som fanns kvar var ju ändå header där hon är blond (;.
Så vad tycker ni kära läsare?
Hiss/diss?
Och svara gärna varför ni tycker så :)

xoxo Gossip Girls

Du säger emot dig själv paow!

Bloggbråket är igång Igen mellan Paow och dessie, och har varit det ett tag nu! Paow har för övrigt också lyckas bloggbråka med Amandavardet. Men när Paow ska försöka "dissa" dessie elr amanda så har det slutat med att hon "dissar" sig själv! Jag ska ta upp 3 saker!
1: Hur många Paulina har haft sex med!
Det är ju bra att paulina själv skrivet att hon inte är "stolt" över att hon har haft sex med många, Dessie påstod att paow hade haft sex med över 25 killar! Men Paow rättar och skriver att det bara(!) är mellan 10-16 killar!
Det som jag reagerade på är Paow bara är 15! (hon fyller 16 i höst) och hon sitter och skriver att allt hände under under sommaren 07-mars 08!! Så hon har alltså  som 13-14 åring knullat med 10-16 pers8 månader!
I mina ögon låter det inte alls bra! att ha en ny kille varannan vecka som 13 åring tycker jag låter lite "tragiskt" elr vad jag ska kalla det. Not good! Ett minus till paulina!
klicka på miniatyren så kan ni själva läsa inlägget..


nr 2: Paulinas hår/löshår!
Alla som läser Paows blogg och kollar på hennes bilder ser henne nog varje dag med löshår, eftersom hon använder det i princip varje dag! (undantag 1 dag i Estland och thailand) Hon har själv skrivit förrut att hon använder löshår för att hennes hår är kort och fult, (kolla igenom alla inlägg så kommer ni se det) Men sen när hon ska "dissa" Amanda i ett inlägg så skriver hon helt plötsligt att hon vill ha kort och bla bla!
Om hon nu så gärna vill ha kort hår varför har hon varje dag löshår för? hm..och jag tror inte att hon har kort hår för att visa att hon vågar sticka ut, utan jag tror det är för att hennes hår har gått av efter alla färgningar! 
Ja man ser ju trots allt ganska stor skillnad mellan bilderna! (Och angående hissen och dissen så är det min Personliga åsikt, inte oss båda Gossip girls utan bara min eftersom det är jag som skriver nu!)
Och varför jag hissa första bilden är för att där ser det mera naturligt ut, lagom tjocka lockar, och hårfärgen är fin.
Och varför andra bilden får dissen är för att det ser ovårdat ut, hennes hårfärg skiftar mellan silver och grått nu på senaste tiden. "Hissbilden" är från början av sommarn medans Diss bilden är ny!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nr 3: Korta klänningar!
Paow dissar dessies korta klänningar som egentligen är tunikor enligt Paow. Men grejen är ju att Paow klär sig precis likadant!! Läs det här gamla inlägget som handlar precis om att dom har likadanna klänningar: Länk.
Ännu en sak där Paulina säger emot sig själv,
Paulina dissar dessis klänning!
Lite pinsamt karnske när hon själv har en likadan sån där rosa!
Och en liknande i turkos hon använde senast på Klubberiet, plus
en massa liknande klänningar som ser ut sådär.. Tryck på länken för bilder


Hm så vad ska man säga? Ingen flicka är bättre än den andra..
Hm Något att tänka på? (som dessie och paow ofta brukar säga ;)


xoxo Gossip Girls

Ni har väl inte glömt?

Ni har väl inte glömt när desiree fick en tårta i ansiktet? Tänkte friska upp era minnen med dessa! Njut!


Sanningen om dessies pojkvän!

Kriget mellan dessie och paow verkar verkligen spåra! Hur kul som helst tycker vi men vad tycker ni? Ska de vara BFF eller bittra fiender? Vems parti tar ni? Kommentera gärna!

Paow försvarar sig och berättar sanningen om dessies "pojkvän" oscar.


Kissie på the voice

Hon verkar ju faktiskt normal! Hör på hennes röst! Vi vill se mer av Alexandra och mindre av kissie


hahaha bloggdansen!

Hahaha! Många har nog redan sett videon på carolina gynnings blogg? Men jag såg den nu, och tyckte det var skitkul faktiskt haha (a). Bloggarna är så söta med sina inklistrade huvun på manskroppar, och katrin kör lite stripp solo också!
Try JibJab Sendables® eCards today!


vem är årets kaxigaste blogg?

Dom största bloggarna är nominerade och kommer finna sig på plats i oktober då Blog Awards går av stapeln! Men dessie och paow är inte bjudna, dessie brukar ju nämna ibland att hon ska få Vip kort och träffa kändisar och bla bla, något som inte brukar bli av, så det är väll tur att hon inte nämt något än (?) om det här..

Men åter till dom som faktiskt är nominerade på riktigt ;), Kissie&Katrin tävlar om priset "Årets Kaxigaste blogg"
Så frågan är ju vem som faktiskt är kaxigast? Kissie försöker ju spela det i bloggen, men jag tycker katrin är mer kaxig på något sätt fast på ett "coolt" vis, så för mig blire jätte svårt att avgöra faktiskt!

Här finns iallfall klipp på både Katrin och Kissie där dom snackar om sina bloggar, och nomineringen!



Vem tycker ni är årets kaxigaste blogg mellan Kissie och Katrin?


Sanningen om Amandavardet!

Följer inte hennes blogg alls noga, har egentligen bara varit där inne några gånger eftersom den är sjukt tråkig och dålig! Men till saken är hennes jävla pipande! Jag fattar inte, hur fan pratar människan? Piper som ett marsin, och blirr tyst, piper igen och får ut ett mm.
Jag trodde människan var oseriös, att hon drev, och provocerade bara att få en massa läsare!  Men tyvärr hon pratar sådär i verkligheten, haha ärligt det måste vara ett skämt? Hon är precis sådär i verkligheten som hon är på filmen..
Tragisk människa, man har ju fattat att t.e.x Kissie provocerar, men att låta som ett marsvin irl, neej usch. Vill inte att den här ska bli en "klago"blogg men hennes utseende är ju inte precis att leka med.. Och jag hoppas folk förstår att jag inte menar snygg då!
Och folk som säger att hon är lik blondinbella och bla bla, nja  isåfall en mycket dålig fejk-kopia!

Haha kolla bara på det här klippet så förstår ni vad jag menar (för er som inte känner till bruden)


Och "faktat" kommer faktiskt från folk i hennes klass som en av oss gossip girls är bekanta med.
Och en till sak är att hon inte är så speciellt populär i skolan, folk skrattar åt henne inte med henne..
Tragiskt tjejen


Veckans blogg

Våran egen designer Linn har blivit nominerad som veckans blogg hos denna tjej så gå in och rösta på nr 6. Vi kommer självklart att länka till en lycklig tjej/kille som röstar på henne. Xoxo

Bloggbråk mellan amanda och paow!

Haha elr ja bloggbråk och bloggbråk!

Amanda börjar med att skriva om paow, att hon inte ser bra ut, och är horig och kritiserar hennes ansikte och hår!

Paow skriver senare ett inlägg tillbaka riktad mot Amanda, där paow kallar Amanda för marsvin, transvetit och för utomjording!

Hm.. Vems parti ska man ta? Själv tar jag paow, för stör mig något otroligt på hon amanda! Karnske för att hon låter som ett marsvin och ser ut som en hund? Och värkar vara lika mogen som en 12årig fjortis (bruden fyller ju fan 17 om nån månad elr nått?)

Tycker bådas inlägg överhuvudtaget är omogna, men den här gången var det Amanda som börja, och det är väll klart paulian blir sur..

Här har ni bådas inlägg iallafall!



hm paow elr marsvinet?



Stina-lee talar ut

Min favorit bloggerska Stina-lee har luskat ut sanningen om alexandra kissie nilsson, här är ett utdrag ur stinas blogg.



Jag vet inte riktigt hur vi ska ta det här, är kissie verkligen en snäll tjej i verkligheten eller är hon bara feg och vågar inte stå bakom det hon sagt, jag tror det andra alternativet. Hon skulle aldrig någonsin kunna vinna över stina-lee i en verbal fight. Hon har inga bra argument. Så vad tror ni? Är kissie snäll eller feg?


In i dimman (röken)

Mer bevis mot desiree, våran lillbloggare men storljugare!


Vad är detta katten?


Nytt bloggkrig?

De två helylle tjejerna blondinbella och kenza har tagit sin sista fika! Kenza har nämligen kommit ut i sin blogg att hon är förbannad på att bella som fick hennes jobb, alla hennes ideér och hennes dröm. Så här skriver kenza i sin blogg:



Vad tycker du om detta? Själv tycker jag att blondinbella inte passar alls för jobbet, hennes engelska suger och hon är inte intresserad, som kenza själv skriver så handlar det bara om pengar och kändisskap. Jag kommer absolut ta kenzas parti - vems tar ni?


Inte nu igen dessie.. lögner

Till er som har läst dessies blogg nyligen har säkert uppmärksammat det här inlägget:



Ni som tror på detta har blivit grundlurade, vi har sett desiree med cigg i handen lika ofta som vi ser kissies retucherade bilder. Jag hänvisar er till DET HÄR INLÄGGET

Kissies bloggbråk med Fanny!

En av kissies senaste inlägg är ju där hon nämner sitt första bloggbråk som var med Fanny! men att det snart var 2 år sen stämmer inte riktigt, i slutet av maj 2008 var det! Ungefär 1 år och 4 månader!
Just vad som utlöste bråket vet jag inte riktigt, om dom ens vet det själva? hahaa.

Men kan börja visa lite bilder på dom från tiden då dom var vänner!.

27 mars 2008!                                                                            April 2008

April 2008                                                                          April 2008

Bästavänner? dom fika, shoppa, festa och gjorde en massa sakert tsm. Men! Sen hände det något.

Kissie anklagade Fanny för att ta droger!
Fanny försvarar sig med att det bara är alkohol och nikotin! Hon kallar även kissie för mytoman och diverse saker.
Kissie berättar sen att det bara var ett Pr-trick!
Men Fanny håller inte med, utan säger att bråket är äkta!
Kissie säger att Pr-tricket var Fannys ide, men att sen Fanny hade spridit ut en massa falska rykten om henne. och att det var därför hon "avslöjat" att Fanny tar droger.
Fanny försvarar sig med att hon ska polisanmäla Kissie, och att hon vill hem till Kissie för att snacka öga mot öga.
Något som tydligen Kissie inte ville, och sa till folk att hon skulle polisanmäla Fanny.


sen blev det tyst! Och nu 1 år och 4 månader värkar det som Kissie har tagit bladet ur munnen?
Om det nu var ett pr-trick elr inte, vet bara dom! och vad som utlöste till att dom tappa kontaktet. Jag tror att det karnske stämmer som Kissie säger att det var ett Pr-trick, men jag tror att pr-tricket isåfall inte riktigt gick som hon hade hoppats, eftersom dom värkar som bråket blev på riktigt, och att dom sen inte har umgåts med varandra efter det!
 Innan bråket umgicks dom mycket, men vem vet karnske har dom tagit upp kontakten igen?

ETT AV FANNYS INLÄGG:

Ett till inlägg av Fanny:

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Samma kväll 19maj skriver Kissies såhär: "Jag är så härligt fjollig"
Oj, inte lite kommentarer om bråket mellan Fanny och mig, inte trodde jag så många var emot henne! men nu lämnar jag det ämnet eftersom jag inte orkar diskutera en människa som har det sämre än mig.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Men tydligen hade inte Kissie riktigt lämnat ämnet än eftersom hon dagen efter skrivet inlägget "Självklart var det ett pr-trick!" (som hon även publicerade nu)

INLÄGGET SOM KISSIE CENSURERADE!


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FANNY SVARAR SÅHÄR:



KOMMENTARER I KISSIES BLOGG
-----------------------------------------------------------------------------------------------



------------------------------------------------------------------------------------------


Ja och det var väll ungefär där det sluta, det blev tyst om bråket iallafall!. Hoppas ni har fått en liten inblick i hur det gick till, eftersom Kissie är dålig på att skriva om vad saker egentligen handlar om.

Ta hand om mer alla kära läsare ♥
Och glöm inte att vi har en mejl också där ni kan skicka in bilder, tips och i princip vad som helst! (:
[email protected]


Vi börjar med lite bilder på en osminkad kissie

hejsan alla! =) har varit dålig uppdatering här nu på dan, elr rättare sagt ingen uppdatering alls..! Men det kommer.
Så snart som möjligt hade jag tänkt ta upp Kissies första bloggbråk som hon skrev, som var med Fanny! Jag hade precis börjat läsa Kissies blogg då och i samma veva så bråka hon med henne, så ska ta upp lite bilder och varför dom bråka. Så jag kommer faktiskt ihåg lite grann hur det var!

Men nu tycker jag vi börjar med söta bilder på kissie, elr vad säger ni?
 

Godmorgon katten, lite sliten från igår karnske? ;)


haha kan det vara kissie som har ringt in?

ingen har väll missat när Katrin Zytomierska var med i The Voice och kritiserade bloggarna som t.e.x dessie, paow,kissie mm.
Något som har upprört bloggarna och bla bla. Och nu är Katrin tillbaka igen i The Voice hälsar alla bloggare välkommen dit till att ha som en slags "diskussion" elr vad jag ska kalla det. där man kan få försvara sig och så.

Och det som är så roligt är programledarna som nog inte ens har läst alla bloggare Katrin pratar om och säger helt fel, som t.e.x: det var någon som skrev att min mamma är ett år yngre än dig och bla bla. Och då kommer dom fram till att det är dessie som har sagt det, och dessie tydligen är 17, och att hennes mamma då skulle vara 32 och då kom dom fram till att hennes mamma fick dessie när hon bara var 15 år!

haha, det rätta är ju att det var Paow som skrev det. Paow är 93:a alltså fyller hon 16 nu i höst och hennes mamma är 34 så det rätta är att Paows mamma fick henne när hon var 17-18?

Men dom blandar så vanligt ihop alla dom där, pussy, mögli, kissi, dissie och allt vad hon nu kallar dom!

Tycker Katrin är störtskön, det är faktiskt riktigt underhållande att lyssna på henne på The Voice. Keep going!
och till alla "storbloggare" som känner sig träffad av Katrin tycker jag ska ringa till The voice och också vara med i det där tsm med katrin! hade vart kul!.


"bevis" om dessies pojkvän (?)

Det är bara att gå in på deras Pea, dessie heter Tagen och hennes påstående pojkvän heter lilleebror.


Dessies presentation elr vad jag ska kalla det, en bild på oskar!
tryck på den här
miniatyren för att se bilden större.


oskar har även lagt upp en bild på dessie, det får en massa kommentarer,
bla från dessie där hon påstår att dom har varit tillsammans i 1,1år!
hm nyss var det ju 8 mån men någon kille..

Här är några kommentarer om bilden..


dom karnske är tillsammans nu, men att dom skulle ha varit tsm i 1,1 år är ju bara  bullshit..

Övrigt
--------


Dessies kommentar på en bild på oskar

och sen 2 kommentarer i oskars gästbok från dessie (bilden gick tyvärr inte att ladda upp)

Dessie: Älskling, kan vi ses i morn? saknar dig sjukt mkt. Kan vi inte sova hos varandra i helgen?
--------------------------
Dessie: Imorgon sover jag hos dig? Ring mig ikväll, du ringde aldrig upp igår...Kyss!
jag älskar dig!
---------------------------------------------------------------------------------------------------

första kommentarern är från i torsdags och den andra är från igår ;).
vad tror ni träffade hon Oskar igår? värkar inte som det i hennes blogg, men i idag karnske?

aja, något har dom ju på g, men att ljuga om hur länge man varit tsm med sin pojkvän är väll lite omoget?

men hur som helst, Oskar heter han och är 17! det borde ju vara han hon skriver om i sin blogg eftersom hon skrev O****,  men först var det 8 månader och nu 1,1 år!

ne Gossip girls tror nog att dom nyligen har träffats!

Så vad tycker ni läsare om dessies nya kille?  ;D


Dessies pojkvän oskar avslöjad!

Dessies pojkvän är avslöjad, Oskar! Om det ens är något seriöst, det vet man ju inte haha. Stackars kille med tanke på hur dessie strular runt, inlägget om "desirees pojkvänner" avslöjar väll allt? :P


tack för tips Michelle


Våran bisexuella bloggprins

Är han gay, är han hetro, det är frågan på allas läppar när det kommer till bloggaren christopher rahlenfeldt. Nu har vi svaret.. 


dessies "pojkvänner"

Som vi skrev så har dessie skrivit att hon har varit tillsammans med sin pojkvän i 8månader nu! dvs sen januari!
Något som Gossip Girls inte tror på, hon skriver ofta i sin blogg om en massa olika pojkvänner, ex hit och dit, att hon saknar en gammal pojkvän och att dom gjort slut osv.. Om det nu är så att dessie har en pojkvän sen 8månader (något som inte kan stämma) så lär hon ha varit otrogen flera gånger, kolla dessa bilder och texter.

Om man utgår från dessie har hon varit tsm med sin pojkvän sen 9 januari, hm nu ska vi se en liten del av det dessie hunnit göra under den tiden..!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Januari:
9jan: Hon och hennes påstående pojkvän blir tillsammans
29jan: Dessie lägger ut en text i bloggen från en frågestund "jag har varit kär 3 gånger på riktigt, men alla gånger var bara misstag..
Sammanfattning, dessies pojkvän är redan bara ett "misstag" efter ynka 20 dagar..
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Februari:
9februari: dessie strular med någon på ett disco, vem killen är det vet jag inte..

12 februari: Dessie skriver om alla hjärtansdag att hon är desperat efter en kille och kommer gråta över sina ex..



13 februari: Dessie lägger ut en bild på en kille med texten ´sötnos`, hm..bara en vän elr karnske killen från discot?


28februari: dessie skriver om sin olyckliga kärlek, någon kille från 8 december 08..!


Sammanfattning: Kärleksmånaden Februari var ingen bra kärleksmånad för dessie, hon fick nöja sig med ett strul på discot.

Mars:
2mar: Hon börjar månaden med att skriva ´Du förtjänar inte mig! Jag är så mycket mer än dig!....Du vet vem du är!
9mars: Dessie har en ny kille vid sin sida?


13mars: Dessie lägger ut pussbilder på henne och Alex! (någon som vet om det är alex på bilden från 9mars??)


17mars: Men något gick snett 4 dagar efter dom söta pussbilderna! Nu vill hon istället radera kontakten ´Älskling`
från sin kontaktlista..


19mars: Men 2 dar senare värkar det som att hon fått tag på älsklingens nummer igen och står nu och kramas istället. (någon som vet om det är Alex på bilden?)


22mars: 3 dagar senare efter kramkalaset flörtar dessie vidare på msn och vill att hennes läsare ska önska henne lycka till.



30 mars: Det blev tydligen ingenting med msn flörten eftersom dessie istället lägger upp bild på henne och alex igen!


Sammanfattning Mars: hm vad ska man säga?.. Mer än..Till&från, Av&På!
------------------------------------------------------------------------------------------------------

April:
18april: Dessie förklarar att det är slut mellan henne och alex!




26april: Dessie lägger ut en bild, pussandes med en blondin!


29april: 3 dagar efter kyssen med blondinen kallar dessie alex hennes baby igen..


Sammanfattning: Förvirrad månad (igen)  kan ju knappast vara ett seriöst förhållande? göra slut en gång i kvarten och en blondin(dessie) mitt upp i allt som strula med andra killar..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Maj:
5maj: Alex är tydligen hennes Hjärta igen..



8maj: Dessie Älskar killar, och skriver att hon är singel 3 dagar efter (!!!!) att hon blivit "ihop" med alex igen..



Sammanfattning: hm vad mer finns det att säga? dagisförhållande? man fattar inte vad kärlek är och är "tillsammans" med flera samtidigt, ungefär så känns deras förhållande för mig, om man ens kan kalla det ett kärleksförhållande..?

Juni:

14juni: dessie "avslöjar" att hon aldrig har haft ett långvarigt seriöst förhållande.


Sammanfattning: ja det var inte så mycket mer "roligt" under denna månad, skulle gissa på att hon strula med en del under tiden då hon var i nyköping (hennes landställe ligger där), sen vare lite texter om ex och kärlek.

Juli:
1juli: dessi strular med en kille vid namn felix, men det verkade inte bli något mer än bara eh just det Ett strul!


5juli: Dessi strular med philip, själv säger hon att dom bara är "bästavänner" men hm..


Finns inte så mycket mer, mest texter bara om kärlek, här är små utdrag ur en och samma text: ´Även fast jag bara är 15 år så vet jag rätt mycket om kärlek. Jag har aldirg haft ett förhållande längre än 3 månader, men jag hoppas att jag kommer att hitta ett snart. För jag är trött på alla "play around" killar, jag vill ha en riktigt man nu.

Sammanfattning: dessie hittar inte kärleken denna månad heller, en del oskyldiga kyssar bara? och alex värkar hon inte nämna så mycket längre..
-----------------------------------------------------------------------------

Augusti:
 19augusti: Dessi lägger upp en bild på henne och sebbe (krilleboois kompis ni vet?) Och paulina lade även hon upp denna bild på dom i hennes blogg med texten ´match making´ ( nått i stil med det) Karnske hade paow hoppas på dubbla kärlekspar? Paow&Krille + Dessie&Sebbe = parmiddag? ;)


29 augusti: Är det Sebbe hon menar?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

September: Dessie "chockar" alla med att skriva att hon har pojkvän sen 8månader tillbaka, något man kan se efter det här inlägget att det inte stämmer! Well karnske har hon en pojkvän i sin fantasi, där drömmer hon om Mr right, men tror dessie får ta och landa på jorden igen.
Förresten så kommer det säkert komma ett inlägg snart på hennes blogg (om det inte redan har gjort det?)att hon bara driver med sina läsare.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

men självklart har Gossip Girls inte gått på detta, utan istället kommit fram till ett nytt smeknamn Desiree ´player` Nilsson! Iallafall när man ser alla dom här bilderna och texterna..

Övrigt: Dessie la ut bilder och sånt förrut om sin sommar, och då var denna text med: X kärlek kom och gick... Felix, Mange, Jesper, Alex, Pontus.. Ja det kom en hel del killar denna sommar. Vissa var engånskyss, eller ett roligt ragg på någon fest men vissa blev jag väldigt nära med. Som 2 utav mina ex som gick tillbaka till mig i sommar.

Och vi kan väll avsluta detta LÅÅÅÅÅNGA inlägg med att dessie Inte är oskuld, den förlora hon 25mars 2009.

Detta vara allt för i natt (shit klockan är kvart i 4!!) vi hörs i morgon xoxo  Gossip Girls


Kissie har fått grisgift i läpparna!

Hahahahahah lyssna på Nrj http://www.nrj.se/?underpage=162.88418

Knappen&Hakim försöker lura Kissie, kissie svarar bitchigt och lägger på haha.

sanningen om dessie pojkvän kommer ikväll

Har fått fram bilder och lite fakta, men det finns lite kvar att ta reda på. men hinner inte inte mer just nu.. men ikväll efter klockan 9 så ska vi tillsammans reda ut Sanningen om dessies "pojkvän" sen 8 månader tillbaka.
xoxo Gossip Girls

Glöm Inte att kika in då! =)

Desiree ljuger igen!

Är du säker på att du har pojkvän?


Jag & Mitt ex Alexander 2009 (Igen!)


Enligt mina beräkningar så skulle desiree och hennes kille blivit tillsammans den 9e januari. Men det kan inte stämma, för jag har rotat lite och hittar en "frågestund" från januari det här året, där skriver hon såhär:

Skrivet 2009-01-25 - Klockan 15:18:35:

FRÅGA:
1. Dricker du alkohol?
2. Har du en pojkvän?

SVAR:
1. det kan hända ibland, men inte alls ofta.
2. Nej det har jag inte, och ingen på g heller faktiskt.
Vad tror ni om detta?




Dessies pojkvän?

Kan det vara sant som hon säger att hon har varit tillsammans med sin pojkvän i åtta månader, tror ni på det eller är det bara skitsnack som mycket annat i hennes blogg? Vi ska självklart försöka snoka reda på vem han är! Kika in senare!

Kissies lillebror i Idol!

Se ala auditions i sin helhet på Idolsajten. Foto: TV4
Kissies lillebror näst längst ner till vänster!

http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1191260&renderingdepartment=2.34558
Tryck på länken för att få höra honom, han blev sågad av juryn! Vad tycker ni, har hennes lillebror Peter talang elr inte? ;) haaha..


Nu lite goda nyheter!

Den kända bloggerskan Stina-lee (går inte att skriva ett ont ord om denna tjej) gick igår in i vecka 39 - det betyder att vilken dag som helst kan hon få sin lilla lintott. Vi uppdaterar mer om henne så fort vi vet någonting mer. Det enda som har hänt är att hon har köpt sitt första paket blöjor, grattis S-L! Vi önskar dig lycka till


Ännu en kissie-frukost


Kissen - vad hände med dieten?


Kissies läppar!


från: kissies blogg.

Hm..visst bruden hade inga läppar alls knappt innan! Men hennes överläpp ser verkligen ut som en fläskläpp! Snyggt?! Ser inte naturligt ut någonstans och inte är det snyggt heller. Hon borde verkligen inte fyllt ut dom så mycket, lite hade räckt då kanske det hade blivit ett någolunda naturligt och framför allt snyggt resultat.
 Det ser bara sjukt ut just nu, karnske har katten fått en smäll över läppen, ser ju faktiskt ut som det..

Vad tycker ni är snyggast?
fläskläpp elr knappt några läppar.
Visst hennes läppar var inte fina innan heller, men hellre det än fläskläpp, tycker jag!


Klubberiet








Kan någon försöka identifiera dessa två tjejer? Kan det vara Dessie och hennes nya bästakompis Alexandra?


Haha vilken miss..

Här är en riktigt klockren miss.. De två första bilderna (lägg märke till färgen på hennes hud på bild nummer två)har dessie lagt upp de sista dagarna av augusti, 5-4 dagar senare dissar hon paows sminkning. Dags att ta en titt i spegel desiree? Bilderna säger allt. Hihihi we love this!





Dessies syster

Har ni spanat in dessies syster? http://iamshoshanna.blogg.se/ är hennes blogg.. ja ni kan ju se själva vilken skillnad det är på dessa två systrar! Den här tjejen har mer djup, hon verkar inte alls lika ytlig och fejk som lillasyrran. Jag diggar henne - hon är en seriös 17-åring. Vem tycker ni bäst om? Kisses




Äckligaste rummet vinner..

Är det en slags "inne" grej i bloggvärlden att ha stökigt rum? : stökigaste/äckligaste rummet vinner..
Att dom inte skäms, dom som ska vara så himla fina och fräsha av sig. Men när man ser deras rum avslöjar ju dom verkligen sig själva. Visst alla har stökigt rum ibland, men äckligt rum! När man försöker framstå sig själv som perfekt det passar inte riktigt. Jag skulle inte sova en natt i nån av deras rum om det såg ut sådär, tänk hur mycket kryp det lär dra till sig i deras rum, dammråttor och en massa kvalster, uuuusch! Får rysningar. Tycker samtliga bloggare ska ta en städdag, en stooor städdag så dom blir av med skiten. usch...
Här är bild"bevisen"







om ni vill se bilderna ännu större tryck på dom här miniatyrerna:


Nå vad tycker ni`? vem av bloggarna tar hem det stökigaste/äckligaste rummet den här gången?


Hur många dagar höll det kissie?


Amir dissar kissie

Det känns som att den här dissen från amir går raka vägen till kissie.. Åh vi älskar när sånt här händer, att bloggare skickar iväg smyg-dissar för att kasta skit på en annan. We love clean fights! (dirty fights aswell :D)


Skumparty

Är du säker på att du inte hade skoj kissie? Och vem har vi i bakgrunden om inte vår lillbloggare desiree..


Har bella gått vilse?

Bella är som vanligt sjuk seg på att uppdatera, det sista inlägget hon skrev var Lördag September 5, 2009, 10:47.. har hon kanske gått vilse i nice?

Medan jag ändå är igång så kan jag likaväl köra en riktigt diss. Här är blondinbella iförd en spetsduk.. Vad tycker ni om det? Hot or Not? Jag säger bara NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT! Undra om det är hennes stylist som tog ledigt en dag eller om det faktiskt är så att hennes stylist är hennes mormor..


En till flopp

Hur ska det gå med kissie och hennes nya drömprins? Kommer det sluta likadant som med hennes nya bff där hennes läsare fick välja vilka som skulle gå vidare. Ytligt. Jag tror knappast att hon tog sin tid att få veta mer om tjejerna, hon kollade bara på bilderna.. hon skrev nyss i sin blogg (utdrag):

Jag träffade aldrig min "new bff" ju, men jag skulle bara tröttna på att vara vän med en 15 åriig som såg ut precis som jag!

Hahaha, jag förstår inte vad hon letar efter, jag menar.. hon är ytlig! Ofta hon skulle bli kompis med en mullig tjej från norrland om hon var med och tävlade. Vad tror ni? Kommer hon hitta prinsen eller kommer det bli en lika stor flopp som hennes bff?

GG + idolbilder = looooove

Den här bilden har Daniel Dynesius skickat in, vår allra första idolbild :) Vi tackar så mycket

 


We want gossip!

Halloj allesammans!

Nu har vi skaffat ny hotmail så att ni läsare kan vara med och påverka om vad vi ska skriva i bloggen, skicka gärna in bilder och skvaller - vi lämnar ingenting utanför! Hoppas ni vil hjälpa oss att göra den här bloggen bättre och smaskigare, WE know WE love YOU.

Kontakta oss på:
[email protected]


Väntar på bilder från klubberiet!

Det är bekräftat att båda Dessie och Kissie var på klubberiet igår. Kissie sa att hon tog det lugnt och tyckte det var larvigt.. men vi får ju se på bilderna när dom väl kommer. Uppdaterar senare. Ha det bäst!

Design

Tänkte bara länka till tjejen som har fixat till våran design. Hon hjälper gärna folk med att fixa och trixa nu när hon är hemma och är sjuk, spana in hennes blogg och lämna gärna en kommentar, hon är en riktigt skön brud!
Här har ni hennes blogg


Eftersom det bara är en gossip G som kan vara aktiv den här helgen kommer det nog inte bli så mycket.. dock kommer jag nog samla på mig massa godbitar tills på måndag då det rullar på som vanligt. Vi ses imorgon älsklingar! You know you love us..


Kissies förebild - blondinbella?

För ett tag sen blev kissies blogg framröstad till månadens blogg på finest.se, där finns en kort liten intervju. Se bilden



Här är också en intervju med aftonbladet när kissie hade blivit den nya "bloggdrottningen"



Nu undrar vi vad som står på, som ni ser verkar denna tjej helt förvirrad, hon vet ens inte hur länge hon har bloggat.. stackars alex, kanske har hon gått in i väggen eller så är hon bara riktigt dålig på att räkna! Vi lider med dig. I den först intervjun ser vi också att hon vägrar erkänna att det var blondinbellas blogg som suktade henne till att börja. är hon sinnesförvirrad eller är hon bara egoistisk?

Lite bildbevis

Desiree har förnekat att hon röker. Från hennes blogg, datum okänt:
Har du rökt: Faktiskt inte *stolt* Kommer heller aldrig göra!

Men jag, Gossip Girl, har samlat ihop massa bildbevis på att det är ännu en lögn hon dragit.


Sanningen om Alex tuttar

Har inte så mkt att göra så hittade lite trevliga bilder.. som nog väcker lite uppmärksamhet om man tar en närmre titt. Bild 1 visar en oretucherad kissie, hennes tuttar är inte så stora och hennes hy är blek. Bild 2 är tagen samma kväll men hon ser betydligt brunare ut och hennes bröst är totalt photoshopade, samma sak med bild 3 och resterande "idolbilder". Ja, har ni fått en glimt av sanningen? Detta är nog för oss gossip girls för ikväll. Vi hörs imorgon! You know you love us.


Blondinbella vs Kenza

Just nu känns det som om det endast är två stycken bloggerskor som besöker gymmet. Isabella går regelbundet och skriver ofta om sin träning. Kenza däremot är inte riktigt tränigstypen, men visst är hon snygg när hon väl gör det? Vad tycker ni, vilken bloggdrottning är snyggast på g till gymmet?


Kissie har gjort det igen!

Som vi alla vet är alexandra otroligt flitig med att använda photoshop.. men bara för att man använder det ofta betyder det inte att det blir bra varje gång (i hennes fall - aldrig). Här kommer det nyaste ur kissies failade photoshop-äventyr, det innehåller tre steg eller som jag kallar de, delar.

Del 1: Hon tar en riktigt söt bild, helst en med mycket tuttar och hår
Del 2: I photoshop "vänder" hon den så att hon sitter lite mer bekvämt och så en pratbubbla kan komma ur hennes mun. Som ni ser på bilden är det en röd pil, just där blir tröjan ljusare - just för att ljuset från fönstret lyser upp hennes ljusgråa tröja.
Del 3, pricken över i:et!: Hon ändra självklart bakgrunden till rosa, inte så skickligt men det klarade hon nog bra, däremot är det hennes schyssta midja (de röda pilarna) som skapar denna rubrik. Som ni ser har hon fixat till sig en riktigt beach-kropp! Grattis kissekatten.. den nya dieten kanske funkar trots allt :D


Nej dessie där ljög du igen..

Dessie printa en bild tidigare idag från PA och skrev "Oj... Bara 641 vänförfrågningar på bara 1 dag.."
Men det stämmer inte.. Har själv inte PA men kan ändå lista ut att det inte stämmer!

kolla bara på bilden..


Rutan hon har ringat in står det 641,
den svarta pilen i hörnet avslöjar ju att det "bara" är 99 st vännerförfrågan!
Och den Rosa pilen där nere avslöjar att det varken är 641 elr 99 vännerförfrågningar under 1 dag , utan
det är förfrågningar sen i Augusti! ett exempel 090815 det var ungefär 2 veckor sen, och enligt det man ser på bilden så är det den senaste också.

Rätta mig om jag har fel, eftersom jag själv inte "hänger" till där så vet jag inte riktigt hur det funkar.
Men vi på Gossip Girls tycker detta låter konstigt..


Föräldrar, socialen?

Om ni hänger med här så har vi gjort det ganska klart att Kissie och Dessie gärna "lånar" ideér från varandra.. Ett exempel på det är deras nya dieter.

Kissies skriver i sin blogg den 2009-09-02 - klockan 13:40:09
Hej snyggingar! Sitter just nu och dricker en chailatte med Bretty, det är våran lunch.. Vi har börjat med en ny diet som går ut på att man endast får dricka chailatte och inte äta någonting förens på söndagarna. Så vi skippar all lunch, middag och frukost helt från och med nu! Nu är det bara chailatte (och röka för Bretty) som gäller!
Mål: Gå ner 5 kilo!

En annan visa var det i början av året, det här skrev hon under kategorin "matdagboken" 2009-03-19 vid sjutiden
Jag tänker INTE börja räkna kalorier, andledningen till att jag skapar nu den här så kallade "matdagboken" är för att jag själv ska kritiskt se hur mycket jag faktiskt äter. Jag personligen tycker jag äter alldeles för mycket.. Jag ska minska på det, inte på portionerna utan på gångerna. (GossipG - Man ska ändra på VAD man äter, inte när och hur mycket)

Och ännu en gång, ur Aftonbladet 2009-08-24
Nu säger Alexandra ”Kissie” Nilsson att hon är snällare mot sig själv. Ibland ”svullar” hon på McDonalds.



Bra jobbat kissie, hon vet verkligen inte vad hon håller på med.. Jag hoppas verkligen att hon läser det här! jo det är såhär, när du äter sällan reagerar kroppen på att den får mycket lite mat och när du väl äter samlar den på sig så mycket som möjligt (den ställer helt enkelt in sig på svält). Äter du sällan är det lättare att bli fet. Jag undrar hur lång tid det tar innan vi ser bilder från donken i hennes blogg.

Och detta skiver våran lilltjej dessie i sin blogg 2009-09-01 - Klockan 14:13:49 (dagen innan kissie kom på sin nya diet)
Gud vad folk tog det allvarligt att jag ska gå göra någonting att äta nu.. Jag menar, jag äter ju ett mål om dagen så idag har jag valt att det blir frukost som blir det ända målet till mig! Jag äter ju inte mer än så/dag eftersom jag försöker hålla min kropp snygg som den är!

Men iaf! Jag kör på en diet om man säger så, och det är att äta ett litet mål om dagen och dricka min "Diet smoothie" OFC! Sen så ska jag ju börja träna också för jag hatar fett! Liksom, fett har förstört många olika kroppar, till & med dödat folk! Jag är emot fett, så är det helt enkelt! Är ni med mig..?

Hon skrev också 2009-09-02 - Klockan 23:10:37
Whatever! Sitter här och äter det första jag ätit på hela dagen, och det är lite hemmagjord skink paj! Gud så gott det var, men jag får ångest utav att trycka i mig den där jäkla pajen..



Nu undrar jag vart fasiken hennes mamma är? Som ska se till att detta lilla liv ska få i sig riktig mat varje dag? Jag struntar i om kissie leker runt men dessie är ju under 18 så hennes mamma ska i alla fall "försöka" ta hand om henne, jag menar, hon lägger upp bilder på sprit och från fester och säger att hon var full bla bla bla.. är det inte dags för socialen att kliva in? Jag kommer ihåg när Blondinbella fick besöken för att hon hade tagit ett glas rött.. men det här är ju löjligt! Socialen, ni har alla bevis ni behöver på hennes blogg

Jaja, vem tycker ni har den bästa dieten och vem kommer klara av det längst? Kommentera gärna så ska vi se vart det här leder!


Sveriges snyggaste kille vs boyfriend!

Ojoj copyfight igen mellan Kissie och Dessie? deras ideer är ju väldigt lika varandra, även denna gång!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dessie ordnade en "tävling" den 31 augusti, där det går ut på att rösta fram Sveriges snyggaste kille! Där vinnar priset bla är en dejt med bloggerskan!


                 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sen kommer kissikatten 2 dagar senare och och också kör en slags "tävling" som hon kallar " Kissies new boyfriend", där det går ut på att hon ska hitta en ny kille efter att precis ha dumpat sin förra kille.

Det är likt den tävlingen hon hade förrut "kissies new bff", så frågan är ju egentligen vem som kopierar vem? 
Kissie fick ju sin bff ide efter paris hiltons program där hon sökte en ny bästavän
Sen nu startade dessie en tävling som går ut på att hitta snyggaste killen
Och självklart är kissie inte sen med att nappa på iden, men söker nu istället en ny pojkvän.

Så frågan är ju vem som egentligen härmar vem, "tävlingarna" är ju inte helt lika men självklart tror vi att dom har fått ideer och låtit sig inspireras av varandra!

Frågan är ju bara vem som lyckas bäst! 
*lyckas dessie hitta en snygg kille som hon får gå på dejt med?
* elr är det kissie som hittar sin nya drömprins?

Upp till bevis tjejer!

                          

Och därmed så säger Gossip Girls godnatt för ikväll, självklart är vi tilbaka i morn med en massa nya intressanta och spännande skvaller mm =D.


The end of the lovestory..?

Många av er har säkert redan sätt flera pussbilder på Paow&krille (finns bilder här i bloggen lite längre ner) visst ser det romantiskt ut? men sanning är att det inte är och har aldrig varit något "seriöst" mellan dem..Har även värkat som att det har varit Paow som gillat krille men att han bara velat ha henne som vän! Krille skriver själv att det aldirg har varit något mellan dom, och paow har inte kommenterat något om detta. Här kan ni iallafall läsa/kolla hur det har varit den senaste tiden.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Paow lägger upp denna bild 17 augusti och med rubriken "LOVE". Folk trodde att det karnske var något mellan dem på "riktigt".
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


5 dagar senare rättare sagt den 22 augusti lägger paow ut denna text! Om att dom ska snacka igenom saker som har hänt. Hm folk undrar vad det är som har hänt mellan dom under dessa 5 dagar..
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3 dagar senare grattar paow krille med ordet Älskling, och en pussbild. Karnske har "paret" löst sina konflikter och allt är bra?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Men 6 dagar (31augusti)senare ses krille kyssa en okänd brunett, och lägger sen upp det på sin blogg!
stackars paow...?

                                                            
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Och dagen efter lägger krille upp den här texten, där han skrivet att det aldirg har varit något mellan han och paow och aldrig har varit det heller..
                                         
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Och samma dag som krille det inlägget så skriver hon att det är jobbigt just nu, och att hon inte orkar blogga mer för dagen. Vem vet karnske det hade liite att göra med något mellan krille&henne? men hon själv skrev att det handla om bråk med föräldrarna och och en massa saker hon redat ut med vännerna. men karnske så glömde hon att skriva att det handla lite om krille också?

well well, vi får väll se om Paulina tar bladet ur munnen och även hon skriver om hennes & krilles relation. Den som lever får se ;).

puss på er alla nya och gamla bloggläsare.


Svar till dig dessie



Hahaha, stackars lilla dessie. Hon har tydligen fått nog av vårat försök att lista ut lite dirty info om henne. Jag vill då säga till henne att allt hon skriver är dirty, jag skulle vilja se henne skriva ett helt inlägg utan att ljuga en enda gång :) skulle vara en upplevelse. Och en till grej, vi gillar det vi läser.. för vi älskar när ni bloggare ljuger och fixar till era bilder - för det ger oss bara mer att skriva om!


Isabella "blondinbella" Löwengrip

Namn: Isabella Löwengrip
Ålder: 18 år
Bloggar om: Skönhet, mode, shopping, självkänsla, heminredning - ja, i stort sett allt. Hon är seg på att uppdatera och vi hoppas att hon blir bättre på det. Hon skriver väldigt vuxet.
Boende och familj: Hon bor just nu i en andrahandslägenhet (hyresrätt) med sin pojkvän Nils (storstadspojken). Hennes mamma och pappa fick henne vid tidig ålder och är inte mer än 20 år äldre än henne, de är idag skilda. Hon har en riktig bror som heter Daniel. Sen har vi på hennes mammas sida Julia och på pappas Nora och Elis. Vad ni kanske inte vet är att hennes efternamn (löwengrip) är ett påhittat adelsklingande namn som hennes mamma och några till i släkten bär. Hennes pappa heter däremot Rydberg i efternamn. Hon har växt upp hos sin mamma i järfälla.
Catfights: Inga just nu, hon håller sig i bakgrunden, startar inga bråk trots att det är folk som hackar på henne hela dagarna. Hon kommer alltid med starka argument och beter sig moget (åtminstonde när vi ser..)
Vänner: Förutom sina överklass kompisar har vi sett henne på bilder med amir och kenza. Om de har någon speciell vänskap är inte bekräftat.
Övrigt: I juni 2008 startade hon en nätshop - Bellme, som komplement till bloggen. Hon har akne men bryr sig inte! Hon har nu brunt hår istället för det äckliga blonda. I framtiden vill hon jobba inom juridiken.


Kenza Zouiten

Här kommer nästa kända bloggerska

Namn: Kenza Zouiten
Ålder: 18 år
Skriver om: Mest om nattliv, shopping och mode, hon har riktig skön stajl men är lite dålig på att uppdatera tyvärr
Boende och familj: Hon bor med sin lilla vovve Armani (Mani) en lägenhet i Nacka. Hon är inte blyg när det kommer till hennes familj, hon har själv yttrat sig om att hennes pappa är alkholist och mångsysslare, hennes mamma och storasyster (som man kan finna i antifascistiska/kommunistiska kretsar) finns det inga uppgifter om.
Catfights: Den här tjejen är inte en sån som provicerar och muckar gräl, hon har inga fiender. Nyligen hängde hon med blondinbella efter en inspelning av en radioreklam. De shoppade och lunchade.
Vänner: Se ovan. Vi har också sett fest bilder där hon umgås med bland annat amir och kissie.
Övrigt: Kenza är ett riktigt Tokio Hotel fan och är delvis programledare för MTV. 2008 vann hon första pris på veckorevyns "Blog Awards" i kategorin årets bästa blogg. Hon designar också kläder och älskar att stå modell.



Alexandra "Kissie" Nilsson

Att hålla reda på alla bloggar kan vara lite komplicerat om man inte har hängt med från början. Därför tänkte vi i de senaste inläggen skriva små "guider", lite basinfo om de stora bloggarna. Vi börjar med Kissie.

Namn: Alexandra "kissie" Nilsson
Ålder: 18 år
Bloggar om: Skönhet, mode, uteliv. Bra på att uppdatera och använder bilder i nästan varje inlägg - ETT PLUS!
Boende och familj: Hos sin pappa och sin bror Peter i en hyresrätt på Kungsholmen. Hennes mamma bor ute i Farsta med kissies och peters plast lillasyster Anna, vi har dock hört att kissie vägrar kalla henne för syster. Hon har åtminstode 20 % polskt blod som rinner i hennes ådror även fast hon förnekar det, vi vet detta för att det finns uppgifter om att hennes mormor är polska. Kissie är uppvuxen i sköndal.
Catfight: I stora drag handlar det mest om hennes bloggfight med Desiree "dessie" Nilsson. Efter ett långt och utdraget bråk är det nog ingen läsare som orkar hänga med i detta trassel. Dessie kallar kissie för fjortis och säger att hon kopierar hennes grejer (finns bevis). Till stor del är det dessie säger sant och detta har skapat det ultimata fjortisbråket. Sen har vi också blondinbella. Hon hjälpte kissie att starta den karriär hon idag besitter och har som tack för hjälpen blivit kallad gris ett x antal gånger i kissies blogg. Hon säger dock att hon inte har någonting emot henne men vem vet?
Vänner: Kissie har länge varit vän med Amir, men har nyligen "gjort slut" med honom. Vi vet inte säkert vad som pågår där. Under en period när amir umgicks med paow så antar jag att de två bloggerskorna kom lagom överens. En gammal bil har också rotats upp, kenza, amir och kissie på samma bild? jag tror knappast att kenza och kissie blev bästvänner den där kvällen.. Just nu verkar det som om den lilla kissie mjao inte har några stora bloggvänner!
Övrigt: Som ni vet är denna tjej platinablond och har sprutat läpparna. Hon har inte alltid varit så, som ung var kissie brunhårig och var väldigt blyg.. hon drog gärna inte uppmärksamhet till sig. Hon har akne. Hon skulle den här månaden operera brösten men hennes bror skriver i sin blogg att hon "måste diskutera priset med läkaren".. hm, är det tomt i plånboken kissekatten?


Om oss bloggerskor

Hej alla läsare,

Vi bloggerskor är två hemlighetsfulla tjejer som bor i olika delar av Sverige, våran ålder är inte desamma och intressena skiljer sig med flera längder. Så vad för oss samman? Kan det vara vårat dagliga behov och begär av "kändis" skvaller? Kan det vara att vi båda vill sprida ut sanningen om våra kära bloggdrottningar och prinsar? Svar ja. Och vi ska hjälpa dig att komma underfund med alla konstigheter och oklarheter i bloggvärlden. Hoppas att ni tycker om bloggen och lämnar kommentarer. Fråga gärna om det är någonting ni undrar över. Men om ni inte gillar vad vi skriver så behöver ni ens inte befinna er här. Ta det som en tequilashot. Med en nypa salt.

You know you love us..


Lite om viktor


Svar på en kommentar: angående den döva killen Viktor!

Anonym om En hemlighet om dessies snyggaste kille tävling!: Jag tror inte ens det är Viktor som har skickat in den där bilden -.- han har redan en tjej, det kan vara någon fjortis som skickat in bilden, det fick man ju oxå göra, skicka in bilder på andra personer, :P www.viktorpiepenburg.blogg.se

sv: ne jag tror faktiskt inte heller att det är han som har skickat in bilden.. blev så himla paff att han var med eftersom jag har följt hans blogg ett tag nu! och förstått att han både har flickvän, lever i hörvärlden och faktiskt verkar vara ganska "nöjd med livet".
Och efter att man har läst folks bloggar så får man ju en uppfattning om personen, och min uppfattning är: varför i hela friden skulle han skicka in en bild angående en tävling då man kan vinna en dejt med en fjortisbloggare?
Så jag tror nog som dig att det är någon random som tycker han är snygg bara som har skickat in det.

http://viktorpiepenburg.blogg.se/
och en sak kan jag ju lägga till och det är att det är den snyggaste döva killen jag någon sin har sett! jag trodde han skoja först att han var döv..
för det är ju så lätt att bara sätta folk i olika kategorier jämt!


Men det här blir det sista inlägget för dagen/kvällen/natten.

Kommer upp mer roliga inlägg i morn, om det blir på morgonen/dagen elr kvällen får jag se =).
ha det bra alla, och fortsätt läs har haft jätte många nya läsare idag, jättekul att det är fler än jag som gillar skvaller ;)

keep going som man brukar säga (:


Bilder från Klubberiet dessie inte velat visa!

Som bekant så brukar ju både paow, dessie och steffi och även kissie (ibland) gå på klubberiet! Var inne för nån dag sen och kolla på dessies arkiv från i maj, då hade hon lagt upp bilder från klubberiet men täckt över sitt egna ansikte så självklart blir jag ju nyfiken vad det är för ansiktsuttryck som döljer sig bakom den vita rutan!  Så kolla upp det helt enkelt och här är "bevisen".  men först ett utdrag i slutet av hennes inlägg, att inga bilder blev bra!



och här är lite andra bilder som hon inte ens la upp

Ja så ser alltså bloggerskan desiree ut en kväll på klubberiet, självklart i matchande klänning som den före detta bästavännen paow! Det är ju ett nytt klubberiet disco elr vad dom kallar det, på fredag! Bara att hoppas på nya friska snygga bilder då ;D.


En bloggare som målar sjukt fint!


Kolla bilden! Det är ju inte svårt precis att lista ut vem bloggerskan på bilden är! Stina-lee såklart!

Hitta bilden nyss hos en jätte duktig bloggare!

Förtjänar så klart en länk :) http://lans.blogg.se/
 och anledning att jag tog med det här var för att jag verkligen älskar bilden, så sjukt fin!


Hm finn 3 fel?


svar: 1:utväxten,
2: byxkanten, plus man ser tros&byx lappen..
3: skorna! flipflop på kvällen sista augusti hm.. bra iallafall att du passar på att njuta av sista sommardagen

men glammigt?: oh noo...

och sen till den här bilden? hm..
1:UTVÄXTEN, snälla naturliga platina blonda dessie (!) har du hört talas om att man färgar sin utväxt? skärskilt när den är 10 cm och man är "otroligt känd, snygg och rik".. aja.
2: Och förresten  det som inte är löshåret är ju gult?..
3: sitta i en papperskorg...

aja det var lite kort om dagens och gårdagens dessie missar! Karnske borde fortsätta köra på såna, typ som 3 fel? Men har en känsla då av att det bara kommer handla om dessie elr kissies photoshops skills..


Vart är bellas blogg?

hm kan den blivande brunneten ha blivit Avstängd? ne det tror jag faktiskt inte, vad skulle hon ha kunnat skriva som är så himla kränkande taskigt mm?

Det karnske inte ens är något, är det bara jag som inte kommer in på hennes blogg?
Får väll prova igenom om några timmar, om det inte är någon annan som heller kommer in så skulle jag chansa på att den kan ha blivit hackad, det har ju hennes blogg blivit förrut...


En hemlighet om dessies snyggaste kille tävling!


Dessie har ju börjat nån tävling om sveriges snyggaste kille tävling, och ärligt talat så tror inte jag att det var 450 st som hade skickat in bilder.. eftersom hon hade valt ut 20 killar, tydligen bara av slumpen påstår hon. Vissa av dom såg knappt Ok ut, plus att det var flera killar där som inte alls är hennes smak.. hm ;s.

Men iallafall, killen nr 20 (Viktor) skulle nog komma långt i tävlingen (hans utseende var ju mest likt dessies smak) det hade faktiskt varit lite roligt om han hade vunnit och han hade valt dejten med dessie (en av vinsterna att välja på) Jag tror att hon hade blivit väldigt besviken  eftersom killen är döv! Och nej jag ljuger inte.. han heter Viktor Piepenburg (stavning?) och går på en dövskola i örebro, själv tycker jag att han är den snyggaste dövkillen jag har sett. men jag tror inte dessie hade uppskatat det så mycket...!
Men visst hade det varit roligt om dessie inte fick veta något om att han var döv, och sen valt honom. För jag tror nog hon hade fått lite små panik då hon inte kan snacka med honom...

Hm vi får väll se, själv ska jag nog lägga min röst på honom ;).


RSS 2.0