Alexandra "Kissie" Nilsson

Att hålla reda på alla bloggar kan vara lite komplicerat om man inte har hängt med från början. Därför tänkte vi i de senaste inläggen skriva små "guider", lite basinfo om de stora bloggarna. Vi börjar med Kissie.

Namn: Alexandra "kissie" Nilsson
Ålder: 18 år
Bloggar om: Skönhet, mode, uteliv. Bra på att uppdatera och använder bilder i nästan varje inlägg - ETT PLUS!
Boende och familj: Hos sin pappa och sin bror Peter i en hyresrätt på Kungsholmen. Hennes mamma bor ute i Farsta med kissies och peters plast lillasyster Anna, vi har dock hört att kissie vägrar kalla henne för syster. Hon har åtminstode 20 % polskt blod som rinner i hennes ådror även fast hon förnekar det, vi vet detta för att det finns uppgifter om att hennes mormor är polska. Kissie är uppvuxen i sköndal.
Catfight: I stora drag handlar det mest om hennes bloggfight med Desiree "dessie" Nilsson. Efter ett långt och utdraget bråk är det nog ingen läsare som orkar hänga med i detta trassel. Dessie kallar kissie för fjortis och säger att hon kopierar hennes grejer (finns bevis). Till stor del är det dessie säger sant och detta har skapat det ultimata fjortisbråket. Sen har vi också blondinbella. Hon hjälpte kissie att starta den karriär hon idag besitter och har som tack för hjälpen blivit kallad gris ett x antal gånger i kissies blogg. Hon säger dock att hon inte har någonting emot henne men vem vet?
Vänner: Kissie har länge varit vän med Amir, men har nyligen "gjort slut" med honom. Vi vet inte säkert vad som pågår där. Under en period när amir umgicks med paow så antar jag att de två bloggerskorna kom lagom överens. En gammal bil har också rotats upp, kenza, amir och kissie på samma bild? jag tror knappast att kenza och kissie blev bästvänner den där kvällen.. Just nu verkar det som om den lilla kissie mjao inte har några stora bloggvänner!
Övrigt: Som ni vet är denna tjej platinablond och har sprutat läpparna. Hon har inte alltid varit så, som ung var kissie brunhårig och var väldigt blyg.. hon drog gärna inte uppmärksamhet till sig. Hon har akne. Hon skulle den här månaden operera brösten men hennes bror skriver i sin blogg att hon "måste diskutera priset med läkaren".. hm, är det tomt i plånboken kissekatten?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0