Isabella "blondinbella" Löwengrip

Namn: Isabella Löwengrip
Ålder: 18 år
Bloggar om: Skönhet, mode, shopping, självkänsla, heminredning - ja, i stort sett allt. Hon är seg på att uppdatera och vi hoppas att hon blir bättre på det. Hon skriver väldigt vuxet.
Boende och familj: Hon bor just nu i en andrahandslägenhet (hyresrätt) med sin pojkvän Nils (storstadspojken). Hennes mamma och pappa fick henne vid tidig ålder och är inte mer än 20 år äldre än henne, de är idag skilda. Hon har en riktig bror som heter Daniel. Sen har vi på hennes mammas sida Julia och på pappas Nora och Elis. Vad ni kanske inte vet är att hennes efternamn (löwengrip) är ett påhittat adelsklingande namn som hennes mamma och några till i släkten bär. Hennes pappa heter däremot Rydberg i efternamn. Hon har växt upp hos sin mamma i järfälla.
Catfights: Inga just nu, hon håller sig i bakgrunden, startar inga bråk trots att det är folk som hackar på henne hela dagarna. Hon kommer alltid med starka argument och beter sig moget (åtminstonde när vi ser..)
Vänner: Förutom sina överklass kompisar har vi sett henne på bilder med amir och kenza. Om de har någon speciell vänskap är inte bekräftat.
Övrigt: I juni 2008 startade hon en nätshop - Bellme, som komplement till bloggen. Hon har akne men bryr sig inte! Hon har nu brunt hår istället för det äckliga blonda. I framtiden vill hon jobba inom juridiken.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Men gud hur ser amir ut på den första bilden?

Som en gammal man :P Han passar bäst i blont hår ändå även om det ser fejk ut..

2009-09-05 @ 20:17:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0